Den utrolige reisen vår

Den 11.Januar 2014 drar jeg og Veronica avsted. Første stoppested er Bangkok i Thailand, hvor vi skal delta på en organisert rundtur gjennom Kambodsja, Vietnam, Laos og tilbake til Thailand. Denne turen varer i 30 dager, og avsluttes i Bangkok igjen. Da denne turen avsluttes den 13.Februar, flyr vi ned til en øy sør i Thailand som heter Koh Samui. Her flyr også venner av oss fra Norge ned for å tilbringe to uker med oss. Vi skal blant annet dra på noe som heter Full Moon Party på naboøyen Koh Phangan, som skal visst være sinnsykt.

1111

Den 23 Februar flyr vi videre til India, hvor da Helene hopper på resten av turen. I India skal vi på en organisert rundtur rundt nord i India. Da denne avsluttes den 9.Mars, flyr vi tre videre til Nepal hvor vi skal på en trekking tur opp i Himalaya(!?). Etter denne fjellturen skal blant annet rafte, og tilbringe noen dager i Kathamandu i Nepal.

indiaaa

20.Mars Flyr vi til Brasil til Sao Paulo, hvor vi skal reise langs kysten og ned til Rio de Janeiro. Vi har mange planer i Brasil som blant annet fallskjermhopping(!!!), men den 3.April flyr vi videre til Peru. I Peru skal vi delta på en organisert trekking tur opp i Machu Picchu, og som videre forsetter til Amazonas.

14.April flyr vi videre til mellom-Amerika, og første stoppested er Costa Rica. I mellom-Amerika skal vi reise på egenhånd i en mnd gjennom da Costa Rica, Nicaragua, Honduras og Guatemala. Her er planen og reise, surfe, dykke, nyte livet og ta dag for dag som de kommer.

mellomamerikakehebd

Den 12.Mai flyr vi ut av Guatemala til San Francisco. Nå kommer Rikke ned, og skal tilbringe de syv ukene vi har i USA sammen med oss. I San Francisco har jeg familie som vi skal bo litt hos, før vi garantert reiser videre til Los Angeles og Hollywood. Planen her er å bare ta dag for dag og gjøre enkelt og greit hva enn vi vil. Vi har lenge vurdert og kjøre den berømte Rout 66 i fire uker fra L.A til Chicago, og etter det fly til New York og avslutte turen med fint hotell og shopping. Vi retunerer på norsk jord igjen den 1.juli 2014.

USA

Hva syns du om reisen?

-Silje

Standard

3 thoughts on “Den utrolige reisen vår

  1. liked this post and i don’t want to be that individual… however i do feel that possibly your website would look a little bit better if you had a litte brown in it. Only my suggestion, really liked this post otherwise :P All the best!

  2. you are truly a excellent webmaster. The site loading speed is amazing.
    It seems that you are doing any distinctive trick.

    In addition, The contents are masterwork. you have performed a wonderful job on
    this matter!

Leave a Reply