About the trip

Hvor skal vi?
Thailand – Kambodsja – Vietnam – Laos – Thailand(igjen)/Koh Samui- IndiaNepal – Brasil – Peru – Costa Rica - Nicaragua – Honduras - El Salvador – Guatemala – San Francisco -??- New York

* Reisen varer i overkant av seks måneder

Når drar vi, og når skal vi hjem?
Avreise 11.januar 2014, og returnerer 1. Juli 2014

Hvordan er budsjettet?
*
Budsjettet inkluderer fly, transport, mat, og alt annet nødvendig
Silje: 100.000
Veronica: 100.000
Helene: 80.000

9 thoughts on “About the trip

 1. Malene og Sara says:

  Heisann! Vi lurer på å reise med kilroy neste vår! Hvordan har deres opplevelse med Kilroy vært, og har det gått fint å holde seg innenfor budsjettet? :)

  • thebackpackers.no says:

   Hei Malene og Sara!

   Vår opplevelse med Kilroy er bare positiv. De ordner det meste slik du vil ha det og hjelper deg booke innenfor budsjettet du har. De fikset flybilettene, rundturene våre med Gadventure i India, Sør-Øst asia og Peru samt en annen tur i Himalaya, og forsikring. Det som er problemet er å virkelig holde seg til budsjettet man setter seg for lommepenger, men vi har sålangt klart oss greit. Vi er selvfølgelig fattige hele tiden og det er synd at pengene ikke alltid kan strekke til. Men det er helt sykt hvor langt man kommer med pengene om man holder seg til det man skal. I asia var et dagsbudsjett 100 kroner (null problem, det er jo så billig!) men i sør-mellom og nord amerika har vi hatt et budsjett på ca 200-300 kroner dagen. Men her koster aktiviteter mye mer, så det gjelder å finne billige steder å bo og spise. Gjerne lage maten selv. Håper jeg har hjulpet dere litt på vei, ellers er det bare å spørre.

   Klem fra oss :)

 2. Michelle says:

  Questions:
  1. How much did your Backpackingtour cost?
  2. Which country was on your opinion the best?
  3. How long did you plan your tour?

  • thebackpackers.no says:

   Hi Michelle

   1. Our backpacking trip has costed us about 25.000$
   2. Brazil is the best
   3. One year

   Love from us!

 3. Maren says:

  Hei! :)
  Jeg kan være en smule hysterisk når det kommer til farlige dyr. Så jeg lurer egentlig på hvordan dere har unngått dem? Jeg tenker på insekter, edderkopper, diverse farlige fisker osv. (Jeg har akkurat begynt å lese bloggen deres, så det kan hende dere har svart på det før i et innlegg)

  • thebackpackers.no says:

   Heisann :)
   Vi har aldri måttet prøve å unngå innsekter eller dyr ! Så det har gått helt fint :)

 4. Elsa says:

  Hei. Jeg og en veninne tenkte å dra ca samme tid som dere i året 2016, men lurte på hvor lenge dere jobbet med å få samlet inn alle pengene dere hadde til turen? Og hvordan ble dere kjendt med andre backpakkere?

  • thebackpackers.no says:

   Heisann Elsa!
   Så bra dere tenker å gjøre det samme. Vi planla hver eneste dag fra dagen vi bestemte oss for å dra, snakket med Kilroy som ordnet fly, forsikring og diverse rundturer vi ville bli med på. Vi sparte pengene i ett år for å få råd! Vi blir kjent med andre backpackere hele tiden, mens du reiser, på gaten, der du bor som er da Hosteller. En backpacker bor sjeldent på hotell! :D

 5. Maren says:

  Hei! Jeg lurer på et par ting angående budsjettet deres:
  Inkluderte budsjettet vaksiner, ryggsekker og annet nødvendig utstyr dere behøvde FØR reisen? Inkluderte det penger til shopping for eksempel i USA, eller “bare” det mest nødvendige som mat og et sted å bo? Og så et annet spørsmål som ikke dirkete har med budsjettet å gjøre: Hvordan fikk dere vasket klærne deres? :)

Leave a Reply